Til toppen
Superrask levering
(1-3 virkedager)
Norges største utvalg
av kun kvalitetsvarer
Alltid proff hjelp og gode råd
på telefon, epost eller chat

Accon puller

Accon pullerAccon (Accon Marine LLC.) navnet har vært forbundet med overlegen produktkvalitet og metallarbeider i rustfritt stål av svært høy presisjonsgrad i mer enn 30 år. I 1988 gikk Accon inn i marine segmentet med introduksjonen av sin helt nye serie av nedfellbare pullere - og både selskapet og marine bransjen ble endret for alltid. I 1995 ble Accon Marine et uavhengig selskap under ledelse av Bernd «Bernie» Czipri og hans far John Czipri.

Som et familie-eid og -drevet selskap er ikke Accon’s mål å være den største leverandøren av marine produkter - men å være den beste leverandøren av de beste produktene. Hvis et produkt ikke oppfyller standarden på kvalitet og funksjon som Accon krever på sine egne båter, vil de ikke selge det. Det er så enkelt.

Telmo Control har vært importør av Accon’s produkter i en årrekke. Trenger du en puller, et fenderfeste eller en kalesjefot som stikker ut fra mengden? Da vil du ikke finne bedre kvalitet eller bedre design enn Accon’s produkter.

Oppdag fordelen med en nedfellbar puller du også, du unngår å slå tærne i dem når du springer på dekk - og tauverket fester seg heller ikke i dem. Amerikanerne kaller det "God's gift to boaters". Vi er helt enig!

Sorter etter: Navn (a > å)

ACCON Nedfellbar puller

ACCON Nedfellbar puller med gjennomgående eller skjulte bolter.
061311000-1

ACCON Nedfellbar puller med gjennomgående bolter.

Ny type nedfellbar puller med smalere ?design? for lettere tilpasning på mindre areal
061301000-1

ACCON Nedfellbar puller.

Nedfellbar puller med trykkknapp.
061101000-1

ACCON Nedfellbar puller.

Nedfellbar puller. Den første originale nedfellbare puller på markedet !!!
061201000-1