Til toppen
Superrask levering
(1-3 virkedager)
Norges største utvalg
av kun kvalitetsvarer
Alltid proff hjelp og gode råd
på telefon, epost eller chat

Bronse propell


Bronse propell, også kjent som messing propell, NiBrAl propell, manganbronse propell, skew-back propell og aksel propell. Alternativene er mange! Vi hjelper deg med å finne det du trenger!

Telmo Control har vært leverandør av MIKADO bronse -og nibral propeller fra japanske Nakashima Propeller Co. Ltd. i mer enn 20 år. MIKADO har vært innovatør og kvalitetsprodusent av aksel propeller i snart 100år! Etablert i 1926, før det ble en del av Nakashima konsernet i 2009.

MIKADO lager propeller på bestilling og alt kan spesialtilpasses. Er du ute etter en spesiell akseldiameter, større/mindre bladareal eller NiBrAl legering skaffer vi det.

Start med å velge antall blader og retning nedenfor


I vanlig japansk stil produseres alle propellene med den absolutt største nøyaktighet og kvalitetsfokus. Propellene lages i manganbronse og NiBrAl. De gjennomgår tøffe kvalitetskontroller før dynamisk avbalansering inngår som siste ledd i produksjons prosessen. Dette har gjort at MIKADO, Nakashima Propeller Co. Ltd. i dag er en av verdens største propell produsenter i sitt segment.

Med så lang tid i bransjen og et samarbeid som strekker seg over to tiår kan du være sikker på at Telmo Control har ekspertisen som trengs for at, akkurat du, får riktig propell til din båt. Om det er en liten fritidsbåt eller stort skip så har vi erfaring med å finne riktig aksel, diameter, bladareal, stigning, og metall legering som passer best til ditt fartøy.

NiBrAl er en nickel, bronse, aluminium blanding som gjør propellen stivere og reduserer dermed kavitasjon og kan gi økt fremdrift.

Telmo Control har gjennom de siste tre årene alene, levert manganbronse propeller til 1000 fartøy!​​​​​


Flotte propeller fra Mikado