Til toppen
Superrask levering
(1-3 virkedager)
Norges største utvalg
av kun kvalitetsvarer
Alltid proff hjelp og gode råd
på telefon, epost eller chat

Om oss


Bedriften:

Telmo Control A/S er et familie eid selskap som siden 1971 har drevet med engros salg av båtustyr, motordeler og spesialprodukter til industrien. I dag er det 8 ansatte i bedriften, og vi holder til på Skedsmokorset i gamle Akershus fylke hvor vi både har lager og kontorlokaler. Vi omsatte for omkring 50 millioner kroner i 2021.


Telmo Control A/S fyllte 50 år i august 2021. Femti år som leverandør til norsk båtindustri betyr at det befinner seg titusenvis av Telmo’s produkter om bord i norske fritidsbåter. Dette understreker kvaliteten på våre verdenskjente merkevarer og er samtidig en kilde til mulige nyanskaffelser gjennom oppgraderinger, vedlikehold og reparasjoner.

Team Telmo:

Nedenfor finner du folkene bak Telmo Control. Vi kaller oss Team Telmo fordi vi tror at den eneste måten vi kan sikre gode handle opplevelser for våre kunder er hvis vi jobber sammen som et lag:

 

image
image
image
image
image
image
image

Produktene:

Telmo Control A/S har i hele bedriftens levetid fokusert på kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter av båtutstyr. Vår filosofi har alltid vært at det lønner seg å selge produkter som holder lenge og som ikke går i stykker for våre kunder. For på sjøen er kun det beste godt nok. Det handler om din og min trygghet og sikkerhet. I dag representerer vi verdensledende merker som Seastar styring/kontrollutstyr, Sierra motordeler, Bennett trimplan, Solas og Mikado propeller, Bomar luker, Ritchie kompass, Faria instrumenter, Sea-Fire brannslukkere, IPF lamper med mange flere.

Kundene:

Vi selger hovedsakelig til båtutstyrsbutikker, båtbyggere, verksteder og industri. På webben selger vi også til privatpersoner.

På kundelisten vår finner man kjente merkenavn som Askeladden, Windy Boats, Ibiza Boats, Goldfish, Ahlsell, XXL og mange mange flere. Ingen kunde er for liten, ingen er for stor.

Teknisk support er tilgjengelig for informasjon, bruk oss gjerne!

Velg båtutstyr fra en seriøs NORSK leverandør!

Epost:
postmaster@telmo.no

Telefon:
+47 66 92 65 00


I media:

Les mere om Telmo Control i "BIL OG MOTORMAGASINET 2020", publisert i Romerikes Blad 27.10.2020.

 

Team Telmo