Til toppen
Superrask levering
(1-3 virkedager)
Norges største utvalg
av kun kvalitetsvarer
Alltid proff hjelp og gode råd
på telefon, epost eller chat

Trimplan Protrolle 9"x 8"

SMART TABS ER SELVJUSTERENDE TRIMPLAN BEREGNET FOR BÅTER MED UTENBORDSMOTOR. BÅTSTØRRELSE: 14-16 FOT HK: 40 - 80 MOTORTYPE: 2- OG 4-TAKT PLANSTØRRELSE (MM) : 230 X 200 (B X D) ER DIN BÅT BAKTUNG OG VANSKELIG Å FÅ I PLAN ER DETTE LØSNINGEN FOR DEG. DU VIL KOMME

Frakt: Fra kr. 99,- Les mer
Produktnummer: 018102000
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

SMART TABS ER SELVJUSTERENDE TRIMPLAN BEREGNET FOR BÅTER MED UTENBORDSMOTOR. BÅTSTØRRELSE: 14-16 FOT HK: 40 - 80 MOTORTYPE: 2- OG 4-TAKT PLANSTØRRELSE (MM) : 230 X 200 (B X D) ER DIN BÅT BAKTUNG OG VANSKELIG Å FÅ I PLAN ER DETTE LØSNINGEN FOR DEG. DU VIL KOMME RASKERE I PLAN DA DISSE PLANENE SENKER PLANINGSTERSKELEN MED OPPTIL 30%. LAVERE DRIVSTOFFORBRUK, OG I DE FLESTE TILFELLER HØYERE TOPPFART, ER BONUSEN DU FÅR PÅ KJØPET. SELVE PLANET ER LAGET I RUSTFRITT STÅL OG TRENGER INGEN STRØM ELLER HYDRAULIKK FOR JUSTERING. SMART TABS REGULERES AUTOMATISK PÅ GRUNN AV VANNTRYKKET UNDER PLANET NÅR DU KJØRER. VED SAKTE FART ELLER NÅR DU ER I GANG MED Å KOMME OPP I PLAN STÅR SMART TABS VINKLET NEDOVER SOM GIR EKSTRA LØFT I HEKKEN. NÅR BÅTEN ER KOMMET I PLAN PRESSES PLANENE OPP PÅ GRUNN AV DET ØKTE VANNTRYKKET UNDER PLANENE. NÅR DU SENKER FARTEN IGJEN VIL DU MED SMART TABS KUNNE HOLDE BÅTEN I PLAN VED LAVERE HASTIGHET FØR DU SYNKER IGJENNOM. PLANENE INSTALLERES ENKELT AV EN NORMALT NEVENYTTIG PERSON PÅ UNDER EN TIME. SPESIALUTGAVE FOR TROLLING, DA PLANET ENKELT KAN VIPPES OPP AV VANNET.

TROLLING PLATES AND TRIM TABS ALT I ETT!

ProTroller-serien har muligheten til å gjøre SMART TABS til trollingbremser. Ved å bare flytte en spak opp eller ned, bytter ProTroller Smart Tabs mellom det mest effektive trim- og stabilisatorsystemet på markedet til de mest effektive trollingbremsene på markedet.

TROLLING PLATES

Med spakene i nedstilling, faller platene ned for å skape like oppbremsing på begge sider av båtene, noe som gir den ekstra fordelen ved å spore rett i ultra lave hastigheter. Styring opprettholdes fordi propellen ikke er begrenset, som med andre systemer.

TRIM FANER

Flytt spaken opp til kjørestilling, og nyt ytelsen og effektiviteten til automatiske trimfliker. Bedre kjøring og håndtering, raskere akselerasjon, mer toppfart og bedre drivstofføkonomi er bare noen få av fordelene du får med SMART TABS. Ikke bare er de helt automatiske, men de kan finjusteres til hver båt og til båtfolkets preferanser. Denne ubegrensede allsidigheten gir ytelsesforbedring uten sidestykke av noe annet produkt, og den er GARANTERT!