Til toppen
Superrask levering
(1-3 virkedager)
Norges største utvalg
av kun kvalitetsvarer
Alltid proff hjelp og gode råd
på telefon, epost eller chat

Sea-Fire Manuell, NMG-200, Novec 1230

  • Manuelt utløsende brannslukker
  • For motorrom opp til 5,7 m3
  • Miljøvennlig, ikke giftig slukkemiddel
  • Rustfrie, ikke påfyllbare sylindre
Frakt: Fra kr. 94,- Les mer
Produktnummer: 076961010
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Manuelt utløsende brannsluknings apparat.
Sea-Fire NMG-200.
Brukes på motorrom opp til: 5,7 m³.
Mål: 14,5 x 52,3 cm
Vekt 9,1 kg.

3m Novec 1230 brannsluknings gassen er en avansert, neste-generasjons halon og co2 erstatning, og tilbyr en rekke viktige fordeler ved brannslukking fremfor andre rene stoffer og co2 i marine installasjoner.
Produktet er basert på en proprietær kjemi fra 3m.
Dens lave akutte giftighet, kombinert med høy effektiv slukkemiddelevne, gir Novec 1230 gassen den bredeste margin av sikkerhet blant alle andre kjemiske rene stoffer og co2 - selv ved relativt høye konsentrasjoner av slokkemiddelet.
Dette gjør Novec 1230 væske ideelt for områder med mennesker, inkludert motor og pumpe rom, elektriske rom og kommunikasjon og kontrollsentraler der personell kan bli utsatt for gassen ved brann. Novec 1230 væske fordamper raskt i løpet av utslipp, og det er ikke etsende og ikke-ledende, så det vil ikke skade ømfintlig elektronikk, radar, navigasjon og annet utstyr. Og, i motsetning til skum og pulver, etterlater den ingen rester som må ryddes opp eller vaskes, noe som betyr at driften kan fortsette uten avbrudd. Med Novec 1230 brannslukkere, får du rask og effektiv brannvern. Uten at det går utover skipet systemer, sikkerhet av passasjerer og mannskap, eller miljøet. Den langsiktige, bærekraftige løsning 3m Novec 1230 Fire Protection fluid er designet for å møte den globale etterspørselen etter en halon eller co2 erstatning som er trygg, effektiv og ikke underlagt gjeldende eller forventet regulerte begrensninger, ei heller planlagt eller målrettet for fremtidig utfasing. Med null ozonnedbrytende potensiale, kort atmosfærisk* levetid og en drivhuseffekt på 1, har Novec 1230 fluid vist seg å være den første kjemiske halonerstatning for å tilby en levedyktig, langsiktig og bærekraftig løsning for marint brannvern. * atmosfærisk levetid for Novec 1230 er beregnet til 5 dager. Til sammenligning har fm-200 gassen har en atmosfærisk levetid beregnet til 34 år. Novec 1230 er godkjent fra følgende: U.S. Coastguard, Bureau Veritas type approval FM-200 vil ikke bli lagerført av oss grunnet at gassen er høyt avgiftsbelagt.